Frokostmenu
   

   

Dansk Smørrebrød / Alt er hjemmelavet hos os
Se også vores smørrebrødsmenuer, som vi serverer for minimum 2 personer. Klik venligst her: >>Smørrebrødsmenuer<<.
   


Frokostkort/Alacarte:


   

Sild:
   
Karrysild med æg, rødløg, kapers og dild.   69
Øl sild med rødløg, kapers og dild.   69
Pilekælderens Hyldebær og akvavit sild med løg, kapers og dild.   69
Stegt sild i lage ala pilekælderen med løg og kapers   79
Christiansøpigens kryddersild med dild creme og peberrod   79

Fisk
   
Avocado og røget fanølaks med dildcreme og citron   99
Æg og håndpillede reje mad på hjemmebagt rugbrød med hjemmerørt mayonnaise, purløg og brøndkarse.   89
*Hjemmegravet laks med rævesauce.   99
Smørstegt rødspætte filet med hjemmerørt remoulade, citron.   119
Smørstegt rødspætte filet med håndpillede rejer, hjemmerørt mayonnaise, citron og dild.   129 

 Vegetar:
   
Gratineret gedeost med kvæde, syltede valnødder og brøndkarse.   85
Kartoffelmad med hjemmerørt mayonnaise, rødløg, purløg, ristede løg og brøndkarse.   69
Æg og tomat mad med økologisk koldpresset raps olie, purløg, rødløg og hjemmerørt mayonnaise.   69
Avocado og syltede rødløg, hytteost og mandler.   79

 Kød og fjerkræ:
   
Hønsesalat med æble og bacon.   85
Kartoffelmad med bacon, hjemmerørt mayonnaise, rødløg, purløg og brøndkarse.   75
Lun krydret leverpostej på rugbrød med champignon, bacon og hjemmesyltede rødbeder og agurkesalat.   79
Roastbeef af okseinderlår med hjemmerørt remoulade, ristede løg og friskhøvlet peberod   95
Ribbensteg med hjemmelavet rødkål og agurkesalat.   89
Frikadeller med rødkål og syltede agurker.   79
Klassisk tatar med æggeblomme, rødløg, kapers, pickles og friskhøvlet peberrod.   109
Rørt Tatar med cognac serveret med æggeblomme og friskhøvlet peberrod.   125
Pariserbøf med æggeblomme, rødløg, kapers, pickles, rødbeder og friskhøvlet peberrod.  

145

Ost:
   
Gammel ost på en skive rugbrød, med sky og rødløg.   75
Blå økologisk kornblomst med rødløg, radisser og æggeblomme.   75
Blå økologisk kornblomst med kvæde, valnødder og rugkiks.   75
Vesterhavs ost med syltede kvæder, valødder og rugkiks.   79
Gratineret gedeost med kvæde, syltede valnødder og brøndkarse.   85
Pilekælderens Potkäse rørt med mørk rom og portvin. (stærk)   79
3 slags Ost med kvæde, valnødder og rugkiks   125

 Sødt:
   
Hjemmebagt mazarin kage med bærkompot.   45
*Ris ala mande med kirsebærsauce.   50
Petit four per styk   19

   
     
*Serveres kun 6 uger op til Jul.    
Menukortet kan varierer og der tages forbehold for trykfejl.    
Arrangementer afholdes efter aftale
E-mail: pilekaelderen@gmail.com
 
Pilekælderen
Pilestræde 48. København K. (Google Maps).