Frokostmenu
   

   

Dansk Smørrebrød / Alt er hjemmelavet hos os
Bemærk venligst , at grupper over 8 personer betragtes som et selskabs arrangement, se venligst selskabs menuerne for dette.
   


Frokostkort/Alacarte:


   

Sild:
   
Karrysild med æg, rødløg, kapers og dild.   69
Øl sild med rødløg, kapers og dild.   69
Pilekælderens Hyldebær og akvavit sild med løg, kapers og dild.   69
Stegt sild i lage ala pilekælderen med løg og kapers   79
Christiansøpigens kryddersild med dild creme og peberrod   79
Sol over Gudhjem: Røget sild med radisser, rødløg og æggeblomme.   79

Fisk
   
Avocadomad med røget laks, dildcreme og citron.   95
Æg og håndpillede reje mad på hjemmebagt rugbrød med hjemmerørt mayonnaise, purløg og brøndkarse.   89

"Snapsemad" med kartofler, tomat, rødløg, christiansøpigens sild og æg.

  85
Røget Laks på hjemmebagt rugbrød med dild creme, citron og dild.   95
Smørstegt rødspætte filet med hjemmerørt remoulade, citron.   99
Smørstegt rødspætte filet med håndpillede rejer, hjemmerørt mayonnaise, citron og dild.   109 

 Vegetar:
   
Gratineret gedeost på toast, med kapers, kvæde, rødløg og brøndkarse.   85
Kartoffelmad med hjemmerørt mayonnaise, rødløg, purløg, ristede løg og brøndkarse.   69
Æg og tomat mad med økologisk koldpresset raps olie, purløg, rødløg og hjemmerørt mayonnaise.   69
Avocadomad med tomat, hytteost og mandler.   79

 Kød og fjerkræ:
   
Hønsesalat med æble og bacon.   79
Kartoffelmad med bacon, hjemmerørt mayonnaise, rødløg, purløg og brøndkarse.   75
Lun krydret leverpostej på rugbrød med champignon, bacon og hjemmesyltede rødbeder og agurkesalat.   79
Roastbeef af mør kalveculotte med hjemmerørt remoulade, ristede løg og friskhøvlet peberod   95
Roastbeef af kalveculotte m/bløde løg og spejlæg.   95
Frikadeller med rødkål og syltede agurker.   79
Klassisk tatar med æggeblomme, rødløg, kapers, pickles og friskhøvlet peberrod.   109
Rørt Tatar med cognac serveret med æggeblomme og friskhøvlet peberrod.   125
Pariserbøf med æggeblomme, rødløg, kapers, pickles, rødbeder og friskhøvlet peberrod.  

145

Hakkebøf m/bløde løg, rødbeder, syltet agurk og spejlæg.  

145

Ost:
   
Gammel ost på en skive rugbrød, med portvin sky og rødløg.   75
Blå økologisk kornblomst med rødløg, radisser og æggeblomme.   75
Blå økologisk kornblomst med kvæde, valnødder og rugkiks.   75
Vesterhavs ost med syltede kvæder, valødder og rugkiks.   79
Gratineret gedeost på hvidt brød, med kvæde, rødløg, valnødder, purløg og brøndkarse.   85
Pilekælderens Potkäse rørt med mørk rom og portvin. (stærk)   79
3 slags Ost med kvæde, valnødder og rugkiks   125

 Sødt:
   
Hjemmebagt mazarin kage med bærkompot.   45
Petit four per styk   19

   
     
 Der tages forbehold for trykfejl.     
Arrangementer afholdes efter aftale
E-mail: pilekaelderen@gmail.com
 
Pilekælderen
Pilestræde 48. København K. (Google Maps).