Julefrokost


   


Julefrokost Dag

Serveres fra d.6/11 til d.31/12 (mandag til søndag) 11:30/12:00 til 14:00 eller fra 14:30 til 17:30.


1. Servering.

Christiansøpigens kryddersild med dildcreme, løg, kapers og peberrod.

Pilekælderens karry sild med æg, løg og kapers.

2. Servering.

Hjemmegravet Laks med rævesauce, urter og citron.

Pandestegt Rødspættefilet med grov remoulade og citron.

3. Servering.

Ribbensteg med hjemmelavet rødkål og surt.

Lun hjemmelavet leverpostej med bacon, champignon, syltede rødbeder og agurker.

Rosastegt Berberi Andebryst med æble/sveske kompot og syltede tyttebær.

Julemedister med grønkålssalat og grov sennep.

4. Servering.

To slags økologiske danske oste med syltede kvæder og valnødder.

395 per person

895 per person | Inklusiv fri bar (3 timer)



Julefrokost Aften

Serveres fra d.13/11 til d.19/12 (fredag og lørdag) Samt fra d.26/11 til d.17/12 (torsdag) kl.18:30-23:30.


1. Servering.

Christiansøpigens kryddersild med dildcreme, løg, kapers og peberrod.

Pilekælderens karry sild med æg, løg og kapers.

2. Servering.

Hjemmegravet Laks med rævesauce, urter og citron.

Pandestegt Rødspættefilet med grov remoulade og citron.

3. Servering.

Ribbensteg med hjemmelavet rødkål og surt.

Lun hjemmelavet leverpostej med bacon, champignon, syltede rødbeder og agurker.

Rosastegt Berberi Andebryst med æble/sveske kompot og syltede tyttebær.

Julemedister med grønkålssalat og grov sennep.

4. Servering.

To slags økologiske danske oste med syltede kvæder og valnødder.

Ris a la mande med kirsebærsauce.

425 per person

995 per person | Inklusiv fri bar (5 timer)


Tilvalg

Se venligst smørrebrødsmenuen fra 50 per tilvalg.


Fri bar

• Fadøl typisk fra Jacobsen / Grimbergen / Carlsberg / Tuborg / Brooklyn.
• Husets Hvidvin, Rødvin og Rosevin.
• Snaps.
• Sjusser.
• Avec: Cognac / Baileys / Portvin / Calvados.
• Sodavand.
• Kaffe og Te.








Praktiske oplysninger og vilkår for Julefrokoster:

Example headline

•Priserne er pr. person

•Priser for restaurant leje af hele restauranten i dagtimerne mandag til torsdag og søndag samt om aftenen mandag til søndag, inklusiv julemenu, fri bar og personale: 995 per person (Her bliver der dog afregnet for minimum 40 personer).

•Priser for restaurant leje af hele restauranten i dagtimerne fredag og lørdag, inklusiv julemenu, fri bar og personale: 995 per person (Her bliver der dog afregnet for minimum 50 personer).

•Alle priser er inkl. 25 % moms.

•Betaling skal ske senest ved arrangementets afslutning.

•Ved ønske om fri bar, skal restauranten informeres om det, senest dagen før arrangementet.

•Ved ønske om vin udover husets, skal dette forudbestilles for alle selskaber på 12 personer og derover.

•Depositum er nødvendigt på alle Julefrokost reservationer fredag og lørdag fra 14:15 til 23:30 samt alle Julefrokost reservationer hele ugen fra 18:30 til 23:30. Herudover er depositum nødvendigt for alle grupper på 8 personer og derover.

•Det endelige antal på alle julefrokost reservationer skal informeres restauranten senest 14 dage før arrangementet. evt. frafald ved f.eks. sygdom mm. skal informeres restauranten senest dagen før arrangementet (Dog max reduktion på 10%). Herefter vil frafald blive afregnet for det forudbestilte mad og drikke.

•Ved afbestilling af hele Julefrokostarrangementet imellem 14 dage og 6 uger før, afregnes det indbetalte depositum for det forudbestilte mad og drikke.

•Ved afbestilling af hele Julefrokostarrangementet mindre end 14 dage før eller ved udeblivelse uden advisering, bliver gæsten afregnet det fulde beløb på det forudbestilte mad og drikke.



•Ret til ændringer forbeholdes.

 

 

 

 

 

Julefrokost

Serveres på fade til bordet


Ønskes hele restauranten som et privat arrangement i dagtimerne (11:30-17:00) eller i aften timerne (18:30-23:30),
afregnes der blot mad og drikke for minimum 40 personer. Dog for minimum 50 personer i dagtimerne fredag og lørdag.

>>Læs mere her<<


Julemenuerne kan bestilles af 2-50 personer.

Bestillinger og forespørgsler kan sendes til:
kontakt@pilekaelderen.dk