Påskefrokost 2019:
   

(Påskefrokosten skal forudbestilles)


Påskefrokost:

Karrysild med æg, rødløg og kapers.

Pilekælderens stegte sild i lage med rødløg, kapers og krydderurter.

Æg og håndpillede rejer med hjemmerørt majonnaise samt karse og purløg.

Pandestegt Rødspættefilet med grov hjemmelavet remoulade, citron og krydderurter.

Hønsesalat lavet af friske unghaner med æbler, bladselleri hertil bacon og brøndkarse.

Lun rosastegt lammeculotte med ærtepuré og syltede løg ELLER Roastbeef af Kalveculotte med behørig garniture.

Økologisk Blå Kornblomst med kvædekompot og kandiserede valnødder, hertil hjemmebagte rugkiks.

 

295,- per person


Hertil vores hjemmebagte rugbrød samt smør og eget krydderfedt.
 

   

Tilvalg til Påskebordet:

Sol over gudhjem. 50,-

Koldrøget laks med dildcreme og citron. 50,-

Gravet Laks med rævesauce og citron. 50,-

Lun Leverpostej med champignon, bacon og surt 50,-

Frikadeller med rødkål. 50,-

Roastbeef med peberrod og grov remo. 50,-

Økologisk valg fri ost. 50,-

Mazarinkage med bærkompot. 45,-

   

   
Anretningerne serveres på fade ved bordet i flere omgange.    

   
     
 

PRAKTISKE OPLYSNINGER OG VILKÅR:

•Priserne er pr. person
•Alle priser er inkl. 25 % moms.
•Depositum kan forekomme.
•Betaling netto kontant ved arrangementets afslutning
•Endeligt antal skal informeres restauranten senest 7 dage før arrangementet. evt. frafald pga f.eks. sygdom skal informeres restauranten senest dagen før arrangementet.
•Ved afbestilling af arrangementet mindre end 7 dage før eller ved udeblivelse uden advisering, bliver gæsten afregnet det fulde beløb på det forudbestilte mad.
•Ret til ændringer forbeholdes.
•Afbestilling og/eller ændring af arrangement sker i henhold til HORESTAs regler.