|
|
Påskefrokost
|
|
|
Påskefrokost |
Serveres i ugerne omkring Påsken
1. Servering.
Christiansøpigens kryddersild med dildcreme, løg, kapers og peberrod.
Pilekælderens karrysild med æg, løg og kapers.
2. Servering.
Æg og håndpillede, søkogte rejer med hjemmerørt mayonnaise.
Pandestegt Rødspættefilet med grov remoulade og citron.
3. Servering.
Hønsesalat af friske unghaner med æbler og bacon.
Rosastegt kalveculotte med skud og pure af bælgærter.
Lune frikadeller med hjemmelavet rødkål og surt.
4. Servering.
To slags økologiske danske oste med syltede kvæder og valnødder.
349 per person
|
|
Tilvalg |
Se venligst smørrebrødsmenuen fra 50 per tilvalg.
|
|
|
Praktiske oplysninger og vilkår:Example headline
•Priserne er pr. person
•Ønskes hele restauranten som et privat arrangement i dagtimerne (11:30-17:00) eller i aften timerne (18:30-23:30)kan dette arrangeres efter aftale.
•Alle priser er inkl. 25 % moms.
•Betaling skal ske senest ved arrangementets afslutning.
•Ved ønske om vin udover husets, skal dette forudbestilles.
•Depositum kan forekomme.
•Det endelige antal på alle arrangementer skal informeres restauranten senest 7 dage før aftalt dato for afholdelse. evt. frafald ved f.eks. sygdom mm. skal informeres restauranten senest dagen før arrangementet (Dog max reduktion på 10%). Herefter vil frafald blive afregnet for det forudbestilte mad og drikke.
•Ved afbestilling af arrangementet indtil 7 dage før, afregnes det indbetalte depositum.
•Ved afbestilling af arrangementet mindre end 7 dage før eller ved udeblivelse uden advisering, bliver gæsten afregnet det fulde beløb på det forudbestilte mad og drikke.
•COVID 19: Bemærk, at det indbetalte depositum for arrangementet refunderes, hvis de danske myndigheder melder om nye tiltag, hvor det forbydes, at afholde det bestilte arrangement.
•Ret til ændringer forbeholdes.
|
|
|