Påskefrokost 2019:
   

(Påskefrokosten skal forudbestilles)


Påskefrokost:

Karrysild med æg, rødløg og kapers.

Pilekælderens stegte sild i lage med rødløg, kapers og krydderurter.

Æg og håndpillede rejer med hjemmerørt majonnaise samt karse og purløg.

Pandestegt Rødspættefilet med grov hjemmelavet remoulade, citron og krydderurter.

Hønsesalat lavet af friske unghaner med æbler, bladselleri hertil bacon og brøndkarse.

Lun rosastegt lammeculotte med ærtepuré og syltede løg.

Økologisk Blå Kornblomst med kvædekompot og syltede valnødder, hertil hjemmebagte rugkiks.

 

295,- per person


Hertil vores hjemmebagte rugbrød samt smør og eget krydderfedt.
 

   

Forslag på tilvalg til Påskebordet:

Sol over gudhjem. 45,-

Koldrøget Fanølaks med dildcreme og citron. 45,-

Medisterpølser med grønlangkål 45,-

Lun Leverpostej med champignon, bacon og surt 45,-

Frikadeller med rødkål. 45,-

Roastbeef med peberrod, ristede løg og grov remo. 45,-

Økologisk valg fri ost. 45,-

Mazarinkage med bærkompot. 45,-

   

   
Anretningerne serveres på fade ved bordet i flere omgange.    

   
     
 

PRAKTISKE OPLYSNINGER OG VILKÅR:

•Priserne er pr. person
•Alle priser er inkl. 25 % moms.
•Depositum kan forekomme.
•Betaling netto kontant ved arrangementets afslutning
•Endeligt antal skal informeres restauranten senest 7 dage før arrangementet. evt. frafald pga f.eks. sygdom skal informeres restauranten senest dagen før arrangementet.
•Ved afbestilling af arrangementet mindre end 7 dage før eller ved udeblivelse uden advisering, bliver gæsten afregnet det fulde beløb på det forudbestilte mad.
•Ret til ændringer forbeholdes.
•Afbestilling og/eller ændring af arrangement sker i henhold til HORESTAs regler.